Shopping av klösbrädor till katten på webben

En katt kommer alltid att vilja och behöva klösa sina klor på något, och istället för att den ska göra det på dina möbler så kan man köpa hem ett klösträd eller en klösbräda för att skona din inredning. Om katten har något som den vet att den kan klösa på utan att få skäll så blir allting så mycket lättare för både dig och katten.

http://xn--djurtillbehr-fjb.nu/klosbrador/ kan du hitta en mängd olika klösträd och klösbrädor som passar in i ert hem och passar kattens önskemål och behov. Viktigt att tänka på när du sätter in någon klösmöbel i hemmet är dock att inte placera den i närheten av någon annan möbel som kanske en soffa eller fåtölj eftersom att det kan bli så att katten går över och börjar klösa på den eftersom att de står så nära varandra.

Olika modeller på klösmöbler

Det varierar vilken klösmöbel som man ska välja till sin katt beroende på hur mycket katten klöser och hur stor han eller hon är. När djuret bara är en liten kattunge är det bäst om man har en mindre klösbräda som den kan komma åt och klösa och riva på närhelst den vill. Sedan när katten blir större så kan det vara bättre att ha en hel klösmöbel som den även kan ha en liten koja i anslutning till och ha större utrymme att klösa på och leka med för att den inte ska bli uttråkad och börja gå på dina möbler eller väggar istället.

Se därför till att vara väl förberedd när ni ska få hem en liten katt så att ni slipper olyckor med era möbler och köp en klösbräda och ett klösträd med koja lite senare när den har växt till sig och blivit vuxen.